AcasăArmeniaVideo: Atacul armatei armene asupra unui convoi militar azer

Video: Atacul armatei armene asupra unui convoi militar azer

-

Ministerul Apărării din Armenia a postat, la 27.09.2020, pe Youtube un scurt videoclip cu un nou asupra unui convoi militar azer din Nagorno-Karabakh. Atacul a fost îndreptat împotriva convoiului azer format din vehicule de luptă de infanterie și camioane militare.

Unele surse susțin că videoclipul arată un convoi de vehicule de infanterie azere BMP-3, care încearcă să distrugă camioanele militare armene deja avariate.

uvernele celor două țări au raportat acțiuni în care au fost folosite tancuri, elicoptere militare și artilerie în ceea ce este o nouă escaladare a conflictului azero-armean.

Ministerul Apărării din Azerbaidjan a declarat mai devreme în aceeași zi că Armenia a lansat atacuri la scară largă împotriva civililor și a armatei sale, lansând o operațiune de represalii de-a lungul „liniei de contact” – o zonă neutră puternic minată care separă forțele armene de trupele azere din regiune.

geodef.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Alegeri în Armenia. Scandaluri și împușcături. Parlamentul armean a fost ales...

NEZAVISIMAIA GAZETA (Rusia). Cetățenii Armeniei s-au prezentat în număr mare la secțiile de votare duminică, 20 iunie. Primul-ministru Pașinian a câștigat majoritatea absolută. Pentru fostul...