AcasăArmeniaVideo: Atacul armatei armene asupra unui convoi militar azer

Video: Atacul armatei armene asupra unui convoi militar azer

-

Ministerul Apărării din Armenia a postat, la 27.09.2020, pe Youtube un scurt videoclip cu un nou asupra unui convoi militar azer din Nagorno-Karabakh. Atacul a fost îndreptat împotriva convoiului azer format din vehicule de luptă de infanterie și camioane militare.

Unele surse susțin că videoclipul arată un convoi de vehicule de infanterie azere BMP-3, care încearcă să distrugă camioanele militare armene deja avariate.

uvernele celor două țări au raportat acțiuni în care au fost folosite tancuri, elicoptere militare și artilerie în ceea ce este o nouă escaladare a conflictului azero-armean.

Ministerul Apărării din Azerbaidjan a declarat mai devreme în aceeași zi că Armenia a lansat atacuri la scară largă împotriva civililor și a armatei sale, lansând o operațiune de represalii de-a lungul „liniei de contact” – o zonă neutră puternic minată care separă forțele armene de trupele azere din regiune.

geodef.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

A murit Mihai Șora. Soția scriitorului și filozofului de 106 ani...

Filosoful și scriitorul Mihai Șora s-a stins din viață în 25 februarie, potrivit anunțului postat pe contul său oficial de facebook. Șora avea vârsta...